Meeloop stage: De Nederlandse jeugd gezonder maken!

Geloof jij dat sport & bewegen van groot belang is voor een gezonde toekomstige generatie? Vind je het leuk veel te leren én iets bij te dragen aan een gezonde wereld. Ben je servicegericht, goed in het produceren van aansprekende content en lijkt het je leuk mee te bouwen aan het succes van MQ Scan? Kom dan bij ons stage lopen!

Wie en wat is de MQ Scan?

Ons doel is een bijdrage te leveren aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Een goede motoriek is cruciaal met het oog op “een leven lang sport”.  Wij maken ons dan ook al enige tijd zorgen over het motorische niveau van de jeugd op basisscholen. 

De MQ Scan biedt professionals een tool om snel en eenvoudig inzicht te verkrijgen in de motoriek van kinderen en de ontwikkeling hiervan. Een tool die volledig is gedigitaliseerd en professionals direct inzichten geeft. Wij helpen professionals bij het verkrijgen van motorisch inzicht, om vanuit hier gericht aan de slag te kunnen gaan, om de motoriek te verbeteren.

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige stage binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten vaak de dag met het spelletje 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennisbattle of potje FIFA verzeild raken. MQ Scan is onderdeel van sportmarketingbureau 2Basics, waar we ook bij in het pand zitten. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Daarnaast biedt deze functie veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie. Jouw stagevergoeding bestaat uit €150,- per maand en elke dag een overheerlijke lunch.

Stage-opdracht 

Wij zijn op zoek naar een student die zijn / haar bijdrage levert aan de bekendheid van de MQ Scan en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Dagelijks ben je werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken. Denk aan het beantwoorden van hulpvragen, issues oplossen of nieuwe accounts activeren. 

Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je eigen gedachten en ideeën vorm te geven. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding en een dagelijks potje humor die je mee neemt naar de werkvloer.

Wanneer pas je goed bij MQ Scan?

Voor deze opdracht zoeken we een 3e-jaars HBO- of WO-student. Verder zoeken wij iemand die:

– Fulltime beschikbaar is (32-urige werkweek bespreekbaar);

– Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;

– Niet schroomt om de telefoon te beantwoorden of een relatie op te bellen;

– Zelfstandig en verantwoordelijk is;

– Proactief & initiatiefrijk is: Je komt met ideeën en eigen inbreng;

– Daadkrachtig is: Je bedenkt mooie plannen en voert deze daadwerkelijk uit;

– Klantgericht is: Je vindt het plezierig om contact te hebben met mensen en kickt erop ze een goed gevoel te geven.

Solliciteren

Je kunt je reactie in de vorm van een cv en een motivatiebrief richten aan Marly Bak (marly@mqscan.nl). We zien je reactie graag tegemoet voor 1 december 2019.

Zet de MQ Scan in!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan voor jouw school, schoolbestuur of gemeente.