Release Update: MQ SCAN 2.1.1

We have got a new update for you!!!
Wij blijven ons best doen de MQ Scan te verbeteren. Zodat wij nog beter aansluiten op jullie vraag en op het gebied van AVG beveiliging continue verbeteringen doorvoeren. Vorige week dinsdag (29 oktober 2019) is de 2.1.1 versie live gegaan.

Wat houdt de update precies in?
Koppeling met het beweeg ABC voor premium gebruikers:
In samenwerking met Vereniging Sport en Gemeenten (VSG) hebben wij het Beweeg ABC gekoppeld aan de MQ Scan. Het Beweeg ABC geeft inzicht in de BASIS beweegvaardigheid van de leerling. Met het Beweeg ABC kunnen scholen de beweegprestaties van de leerlingen in cijfers vangen en gedurende de hele basisschoolperiode volgen. Ook zwemdiploma’s worden geregistreerd in het Beweeg ABC. Er kan een gratis account worden aangemaakt. Voor meer informatie over het Beweeg ABC kijk op https://www.beweegabc.nl/.

> De output van de MQ Scan kan worden geëxporteerd naar het beweeg ABC door middel van de knop ‘data delen met Beweeg ABC’.
> Dankzij deze koppeling is het Beweeg ABC nog vollediger door de mogelijkheid om ook de MQ score van een kind toe te voegen.

Verbeterde beveiliging:
We hebben ervoor gezorgd dat de beveiliging van het systeem nog scherper is. Voor u betekent dit het volgende:
> Het is een vereiste om elke drie maanden uw wachtwoord te wijzigen.
> De eisen voor het wachtwoord zijn aangescherpt waardoor deze moeilijker te hacken is. Het is nu verplicht om aan minimaal 8 karakters te voldoen, met cijfers en symbolen.

Jullie zijn en blijven enorm belangrijk voor ons
Deze update is mede te danken aan input van verschillende gebruikers. We zijn erg blij met deze manier van samenwerken. Hierdoor kunnen wij de MQ Scan steeds beter aan laten sluiten bij jullie behoeften en suggesties. Dus blijf kritisch, geef je suggesties en behoeften aan. Wij maken hier een wensenlijst van en bepalen op basis van urgentie, haalbaarheid en kosten welke verbeteringen wij doorvoeren.

Met vriendelijke groet,

Marly Bak
Customer Success Manager MQ Scan

 

Zet de MQ Scan in!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan voor jouw school, schoolbestuur of gemeente.  

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of (+31) 023 3036808 

 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte