Een prachtige samenwerking met Zeeland!

Zeeland had als eerste een Provinciaal Sportakkoord. Zeeuwse uitdagingen werden vertaald vanuit het landelijke sportakkoord tot concrete provinciale en lokale doelen, verankerd in het Zeeuws Sportakkoord en lokale uitvoeringsprogramma’s.  Een van de pijlers die zeker ook voor Zeeland geldt is de pijler ‘Vaardig in Bewegen’. De wens is om het motorisch niveau te verbeteren en sport- en beweeggedrag breed te stimuleren onder kinderen. Het doel is om zo een bijdrage te leveren aan een gezonde ontwikkeling voor vandaag en voor de toekomst. 

Zeeland gaat dan ook werk maken van het verbeteren van de motoriek onder de jeugd. Dit in samenwerking met de provincie, de gemeenten, het onderwijs, GGD Zeeland, CIOS Goes en HZ University of Applied Sciences. Voor het verkrijgen van inzicht in de motoriek en het beweeggedrag is SportZeeland een samenwerking aangegaan met het Beweeg ABC (van de Vereniging Sport en gemeenten) en de MQ Scan. 

Momenteel worden de eerste scans afgenomen en zijn wij achter de schermen hard aan het werk iedereen ‘scan-klaar’ te maken. Binnenkort berichten wij jullie inhoudelijk over de samenwerking en aanpak in Zeeland. Zie hier alvast een interessant interview met de Manager van SportZeeland, Patrick Vader. 

 

Zet de MQ Scan in!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan voor jouw school, schoolbestuur of gemeente.  

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of (+31) 023 3036808 

 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte