Actueel

Thom Terwee, voorzitter ALO Nederland: ‘We moeten als beroepsgroep duidelijker maken wat onze toegevoegde waarde is’.

Wij gingen in gesprek met Thom Terwee, manager ALO Amsterdam en voorzitter ALO Nederland. We stelden hem een aantal belangrijke vragen die de positie van het bewegingsonderwijs in het primair onderwijs aangaan.
Iedereen zegt belang te hechten aan de gezondheid van zijn of haar leerlingen, echter wordt niet altijd de daad bij het woord gevoegd. Thom: ‘In mijn optiek mengt de gymleraar zich veel te weinig in dit debat. We moeten als beroepsgroep duidelijker maken wat onze toegevoegde waarde is’. Lees de rest van het interview hieronder. 

Zet de MQ Scan in!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan voor jouw school, schoolbestuur of gemeente.  

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of (+31) 023 3036808 

 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte