fbpx
 

Motoriek kinderen

Alles over motorische ontwikkeling

At your service……

Er zijn na de lancering van de update maar liefst 200 nieuwe scholen aangesloten. Het overgrote deel door sportbedrijven en gemeenten die de MQ Scan als waardevolle tool gebruiken, voor het verkrijgen van inzicht  in de motoriek van kinderen.

Wij zijn uitermate trots op het feit dat de MQ Scan inmiddels de best aangekochte motorische scan onder gemeenten is.

Maar hoe meer aansluitingen, hoe meer vragen en ondersteuning nodig is. Wij willen er voor zorgen dat wij onze gebruikers zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Zodat zij maximaal plezier en nut ervaren van de MQ Scan.

 

Met die reden zal op 8 november Amely Friskes starten als Supportmanager costumer succes. Amely gaat de MQ Scan gebruikers helpen met eventuele issues, accounts aanmaken en uitserveren hiervan. Voor alle gebruikers zal Amely als vast aanspreekpunt gaan fungeren. Daarnaast zal Amely de marketing / communicatie voor haar rekening nemen.


Amely Friskes (23 jaar) kent een CE achtergrond en werkt al diverse jaren in de sport en marketing wereld. Amely wilde meer betekenis aan haar werk geven, door bij te dragen aan maatschappelijke onderwerpen. Volgens haar is de motorische ontwikkeling daar een van. Uit eigen ervaring weet zij hoe belangrijk sport en bewegen is, ze wil daar haar steentje in bijdragen middels de MQ Scan.

MQ is een initiatief van de mensen van SchoolJudo.nl en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere. De MQ Scan is ontwikkeld en gevalideerd door de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU) in samenwerking met de Haagse Hogeschool naar een ontwerp van het Athletic Skills Model (ASM)