Over ons

Vacatures

 

Meeloop stage: De Nederlandse jeugd gezonder maken!

 

Geloof jij dat sport & bewegen van groot belang is voor een gezonde toekomstige generatie? Vind je het leuk veel te leren én iets bij te dragen aan een gezonde wereld. Ben je servicegericht, goed in het produceren van aansprekende content en lijkt het je leuk mee te bouwen aan het succes van MQ Scan? Kom dan bij ons stage lopen!

 

Wie en wat is de MQ Scan?

Ons doel is een bijdrage te leveren aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Een goede motoriek is cruciaal met het oog op “een leven lang sport”.  Wij maken ons dan ook al enige tijd zorgen over het motorische niveau van de jeugd op basisscholen.

De MQ Scan biedt professionals een tool om snel en eenvoudig inzicht te verkrijgen in de motoriek van kinderen en de ontwikkeling hiervan. Een tool die volledig is gedigitaliseerd en professionals direct inzichten geeft. Wij helpen professionals bij het verkrijgen van motorisch inzicht, om vanuit hier gericht aan de slag te kunnen gaan, om de motoriek te verbeteren.  Kijk voor meer informatie op MQ Scan. (www.mqscan.nl)

 

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige stage binnen een ontzettend gezellig, jong en ambitieus team. Wij geloven in ‘work hard, play hard’. We starten vaak de dag met het spelletje 30 Seconds en je zult regelmatig in een tafeltennisbattle of potje FIFA verzeild raken. MQ Scan is onderdeel van sportmarketingbureau 2Basics, waar we ook bij in het pand zitten. Onze (vrijdagmiddag)borrels en uitjes doen we met z’n allen. Daar ontstaan onze leukste en beste ideeën. Daarnaast biedt deze functie veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie.

 

Stage-opdracht

Wij zijn op zoek naar een student die zijn / haar bijdrage levert aan de bekendheid van de MQ Scan en bijdraagt aan een positieve productbeleving van onze klanten. Dagelijks ben je werkzaam om support en service te bieden aan huidige klanten die met het systeem werken. Denk aan het beantwoorden van hulpvragen, issues oplossen of nieuwe accounts activeren.

Je krijgt voldoende ruimte en vrijheid om je eigen gedachten en ideeën vorm te geven. We vragen een grote mate van zelfstandigheid, een proactieve houding en een dagelijks potje humor die je mee neemt naar de werkvloer.

 

Wanneer pas je goed bij MQ Scan?

Voor deze opdracht zoeken we een 3e-jaars HBO- of WO-student. Verder zoeken wij iemand die:

– Fulltime beschikbaar is (32-urige werkweek bespreekbaar);

– Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal;

– Niet schroomt om de telefoon te beantwoorden of een relatie op te bellen;

– Zelfstandig en verantwoordelijk is;

– Proactief & initiatiefrijk is: Je komt met ideeën en eigen inbreng;

– Daadkrachtig is: Je bedenkt mooie plannen en voert deze daadwerkelijk uit;

– Klantgericht is: Je vindt het plezierig om contact te hebben met mensen en kickt erop ze een goed gevoel te geven.

 

Solliciteren

Je kunt je reactie in de vorm van een cv en een motivatiebrief richten aan Amely Friskes (info@mqscan.nl). We zien je reactie graag tegemoet!

Over ons

 

Schooljudo
Schooljudo is ruim 13 jaar een vertrouwde partner van het basisonderwijs en sport- en welzijnsorganisaties en hun beleidsmakers. Schooljudo is een initiatief van voormalig wereldkampioen en Olympisch medaillewinnaar Ruben Houkes. Niet alleen om zijn sport te promoten, maar om iedereen te overtuigen van de meerwaarde van judo als opvoedkundig middel. Kinderen krijgen bij Schooljudo “Skills for Life” aangereikt. Wij zagen dat goed bewegende kinderen niet vanzelfsprekend zijn. Daarom zet Schooljudo zich in om motorische inzichten voor iedereen toegankelijk te maken en net als wij de motorische “Life Skills” van kinderen te verbeteren. Lees meer op de website van Schooljudo.

 

Almere Kenniscentrum Talent
Het AKT is opgericht door de gemeente Almere met ondersteuning van de provincie Flevoland. Het AKT is een expertisecentrum op het gebied van talentontwikkeling in de sport. Dit doet zij door kennis te ontwikkelen, te verzamelen en te verspreiden. Het AKT staat in verbinding met de topsport, breedtesport en het bewegingsonderwijs. Het gezamenlijke doel is om bewegingsarmoede tegen te gaan en kinderen te helpen bij het ontdekken en verder ontwikkelen van hun beweeg- en (top)sporttalenten, ieder op zijn eigen beweegniveau. Binnen Flevoland biedt het AKT de MQ Scan, onder de naam Flevo MQ Scan kosteloos aan.

 

Athletic Skills Model
Het Athletic Skills Model (ASM) is een andere filosofie om goed te leren bewegen en dient als springplank voor een langere sportcarrière met betere prestaties, maar bovenal voor een gezonder leven, met minder blessures, minder uitval en meer plezier. Binnen de ASM beweegprogramma’s is spel, variatie en plezier gekoppeld aan motorisch leren. Een holistische gedachte die onderbouwd wordt door wetenschap en praktijk, waar breedtesport, topsport, ongeorganiseerde sport, bewegingsonderwijs en de gezondheidszorg samenkomen. Athletic Skills Model (ASM) is de grondlegger van de MQ Scan. Voor meer informatie over ASM: www.athleticskillsmodel.nl

MQ is een initiatief van de mensen van SchoolJudo.nl en is mede mogelijk gemaakt door de gemeente Almere. De MQ Scan is ontwikkeld en gevalideerd door de Vrije Universiteit van Amsterdam (VU) in samenwerking met de Haagse Hogeschool naar een ontwerp van het Athletic Skills Model (ASM)