23 oktober 2020

Werken aan de motoriek buiten school

Niet alleen op school, maar ook juist buiten school kan de motoriek van kinderen verbeterd worden. Denk aan buitenspelen, onderweg naar school en sportvereniging. Maar hoe weet je welke sport bij jouw kind past en wat hij of zij leuk vindt? 

Stichting SportSupport Kennemerland geeft op  verschillende manieren de mogelijkheid om meerdere sporten op een eenvoudige en betaalbare manier uit te proberen. 

BuurtSportVereniging is een koepel waaronder verschillende sportverenigingen, maar ook jongeren- en welzijnsorganisaties als partners nieuwe sportgerelateerde activiteiten in de wijk uitzetten. Via dit initiatief kan je een sport uitproberen door eenmalig 10 lessen te volgen. Klik hier voor meer informatie. 

 

SportSupport organiseert ook meerdere keren in het jaar een SportInstuif op verschillende locaties in Kennemerland. Verenigingen worden uitgenodigd om clinics te geven. Je kind kan dus een hele dag sporten en komt gelijk in aanraking met de sporten en verenigingen in de omgeving: (Momenteel niet georganiseerd vanwege COVID-19)

Een keer per jaar organiseert SportSupport de SportIn Fun Experience in de kerstvakantie. Op dit 2-daagse evenement zijn veel verenigingen uit de buurt aanwezig om clinics te geven, er is een glow in the dark hal en er is een “Funhal” gevuld met luchtkussens. Bij aankoop van een ticket kan jouw kind deelnemen aan 3 clinics naar keuze en mag jouw kind zich de hele dag vermaken in de “Funhal”. Klik hier voor meer informatie. 

Meer artikelen

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures en kom werken bij MQ Scan!  Vacature Sales Accountmanager Sport en Onderwijs  Ben jij op zoek naar een commerciële baan waarmee je een grote maatschappelijke bijdrage levert aan de fitheid en gezondheid van kinderen? Heb je affiniteit...

Lees meer
MQ Scan en Het Bewegend Kind slaan de handen in één!

MQ Scan en Het Bewegend Kind slaan de handen in één!

Het verbeteren van de gezondheid van kinderen, daar zetten Het Bewegend Kind en MQ Scan zich voor in. Onderzoeken laten zien dat een goede motoriek een cruciale en voorspellende waarde is voor de gezondheid van een kind vandaag en in de toekomst.Beiden...

Lees meer
Nieuwe normaal voor motoriek

Nieuwe normaal voor motoriek

Wat is nog normaal of wat zou morgen het nieuwe normaal kunnen zijn?In de afgelopen maanden zijn wij allen aardig op de proef gesteld. Flexibel, aanpassen en geheel anders te werk gaan werd van ons gevraagd. Wat in ieder geval vast staat is dat een gezond...

Lees meer

Zet de MQ Scan in!

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan voor jouw school, schoolbestuur of gemeente.  

Contact

Adres:
Hendrik Figeeweg 1C
2031 BJ Haarlem

Interesse of vragen MQ Scan?
Neem contact op met team MQ:
info@mqscan.nl of (+31) 023 3036808 

 

 

Meld je aan en blijf op de hoogte